مقالات آرشیو خبر ها
پنج دلیل برای اینکه تودور در یوونتوس روی لبه تیغ قرار دارد

پنج دلیل برای اینکه تودور در یوونتوس روی لبه تیغ قرار دارد

یوونتوس فصل خود را تحت هدایت ایگور تودور با نتایج مثبت آغاز کرد، اما این روند به سرعت به وضعیت نامطلوبی تبدیل شد. در این مرحله، پیروزی خوشحال‌کننده مقابل اینتر حالا تنها به یک خاطره دور شبیه است، اگرچه تنها کمی بیش از یک ماه از آن می‌گذرد.

 

پس از مجموعه‌ای از تساوی‌های ناامیدکننده، بیانکونری برای اولین بار در این فصل طعم شکست را در کنار دریاچه کومو چشید. تیم مهمان که نتوانست موقعیت‌های خود را تبدیل به گل کند، به‌سادگی توسط میزبان شکست خورد.

 

در حالی که تودور احتمالاً فشار را جزئی طبیعی از حرفه خود می‌داند، انکار این حقیقت که وضعیت او به تدریج در خطر است، بی‌فایده خواهد بود.

 

بدون مقدمه بیشتر، در ادامه پنج دلیل اصلی که نشان می‌دهد تودور ممکن است تنها چند نتیجه ضعیف تا اخراج فاصله داشته باشد، آورده شده است:

 

1. نتایج و عملکردهای نزولی

 

واضح‌ترین و در عین حال بنیادی‌ترین عامل همین است. مدیریت باشگاه انتظار داشت که با پیشرفت فصل، نتایج بهتر شود، اما روند کاملاً برعکس بوده است.

 

یوونتوس اکنون در جدول سری آ به رده هفتم سقوط کرده و همچنان در لیگ قهرمانان اروپایی پیروزی کسب نکرده است؛ وضعیتی که وقتی حریف بعدی شما رئال مادرید است، کاملاً نامطلوب محسوب می‌شود.

 

2. ضعف در مهارت‌های ارتباطی

 

یکشنبه گذشته، تودور نه تنها از نظر تاکتیکی توسط =فابرگاس (که به دلیل محرومیت روی نیمکت بود) مغلوب شد، بلکه در نشست خبری نیز با اظهار نظر اجتناب‌ناپذیر درباره‌ی «کوموی کوچک و جعلی» خجالت‌زده شد.

 

این اولین بار نیست که سرمربی کروات در گفتگو با رسانه‌ها دچار مشکل شده است. برای مثال، او مدعی شد که صدای سوت هواداران یوونتوس پس از نمایش ضعیف مقابل میلان قبل از تعطیلات بین‌المللی را نشنیده است.

 

3. ناسازگاری با ترکیب یوونتوس

 

در اختلافات عمومی با فابرگاس، تودور نیمه‌اعتراضی ادعا کرد که سرمربی کومو در خرید بازیکنان باشگاه خود دخالت دارد و این به نوعی نشان می‌دهد که جذب بازیکنان تابستانی یوونتوس بدون تأیید کامل او انجام شده است.

 

این نظریه با عدم حضور ژائو ماریو در ترکیب و وضعیت مبهم لویک اوپن دا در باشگاه تقویت می‌شود.

 

4. رابطه سرد با کومولی

 

در روزهای اخیر، گزارش‌های رسانه‌های ایتالیایی نشان می‌دهد که رابطه تودور با مدیرعامل یوونتوس، دامین کومولی، چندان خوب نیست.

 

شاید سرمربی کروات هنوز فراموش نکرده است که چگونه کومولی در ژوئن گذشته به شدت تلاش کرد تا آنتونیو کونته را به یوونتوس بیاورد.

 

5. سابقه روشن

 

یوونتوس فصل را با پیروزی‌های امیدوارکننده آغاز کرد، اما سپس به یک سری تساوی‌ها رضایت داد. و حالا اولین شکست نیز فرا رسیده است. اگر این سناریو کمی آشنا به نظر می‌رسد، به این دلیل است که تقریباً همان اتفاقات فصل گذشته زیر هدایت تییاگو موتا تکرار شده است.

 

بنابراین ممکن است یوونتوس ترجیح دهد به جای انتظار تا ماه مارس که فصل غیرقابل نجات می‌شود، سریعاً اقدام کرده و تصمیم خود را اجرایی کند.


«به اشتراک گذارید»
Google+ Twitter Facebook
طناز احدی مقدم
طناز احدی مقدم«خبرنگار»
ارتباط با نگارنده: